I den här guiden får du reda på hur du installerar ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare) i ExpressVPN:s app för iOS.

Gå direkt till…

Skapa ett ExpressVPN Keys-konto
Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet
Så använder du ExpressVPN Keys
Rapportera en bugg

Skapa ett ExpressVPN Keys-konto

1. Installera och konfigurera ExpressVPN:s app för iOS.
  2. Om du ser fliken Lösenord, följ instruktionerna för att skapa ditt konto:
    1. Skapa ett primärt lösenord.
    2. Spara återställningskoden på ett säkert ställe. Du kommer behöva den för att komma åt lösenordshanteraren om du förlorar ditt primära lösenord.
    3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post ifall du uppmanas till det.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s kundtjänst för omedelbar assistans.

Tillbaka till toppen

Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet

Viktigt: Om du registrerade dig på ExpressVPN den kostnadsfria provperioden i appen på Android eller iOS så behöver du ställa in ett lösenord (och en e-postadress) för ditt ExpressVPN-konto innan du ställer in ExpressVPN Keys på dina andra enheter.

Om du redan har skapat ditt ExpressVPN Keys-konto och vill använda ExpressVPN Keys på en annan enhet:

1. Installera ExpressVPN keys på en annan enhet:
  2. Följ instruktionerna för att aktivera lösenordshanteraren.
  3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post ifall du uppmanas till det.
  4. Lås upp lösenordshanteraren.

Dina inloggningar kommer synkas automatiskt på alla dina enheter.