Du kan använda ExpressVPN-appen eller manuellt konfigurera ExpressVPN på:

Gå till…

Datorer (bärbara och stationära)
Mobila enheter (smartphones och surfplattor)
Trådlösa routrar
Mediakonsoler för streaming
Webbläsare
Smart TV

Datorer (bärbara och stationära)

Du kan använda ExpressVPN-appen eller manuellt konfigurera ExpressVPN på följande enheter:

Windows

Mac

Linux

Chromebook

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för assistans.

Tillbaka till toppen

Mobila enheter (smartphones och surfplattor)

Du kan använda ExpressVPN-appen eller manuellt konfigurera ExpressVPN på:

Amazon Fire-surfplatta

Android

iOS

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för assistans.

Tillbaka till toppen

Routrar

Du kan använda ExpressVPN på följande routrar:

ExpressVPN Aircove

Asus

Linksys

Netgear

Du kan manuellt konfigurera ExpressVPN på de här routrarna som inte har stöd för ExpressVPN-appen:

DD-WRT

D-Link

Netduma

Sabai

Tomato

TP-Link

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för assistans.

Tillbaka till toppen

Mediakonsoler för streaming

Du kan använda ExpressVPN på följande mediakonsoler:

Amazon Fire TV

Amazon Fire Stick

Apple TV (tvOS)

Chromecast med Google TV

Streamingkonsoler som körs på Android TV

Du kan manuellt konfigurera ExpressVPN på de här streamingkonsolerna som inte har stöd för ExpressVPN-appen:

Apple TV (HD, 4K, tvOS)

Apple TV (1:a, 2:a och 3:e gen)

Chromecast

Nintendo Switch

PlayStation 5

PlayStation 4 och 3

Roku

WD TV Live

Xbox One

Xbox 360

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för assistans.

Tillbaka till toppen

Webbläsare

ExpressVPN:s webbläsartillägg är kompatibelt med följande webbläsare och enheter:

WindowsMacLinuxiOSAndroidChrome OS
Google ChromeXXX
SafariXXXXXX
FirefoxXXX
VivaldiXXX
ChromiumXXX
BraveXXX
Microsoft EdgeXXX

Du kan hitta steg om hur du installerar ExpressVPN:s webbläsartillägg på dessa webbläsare här:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Vivaldi

Chromium

Brave

Microsoft Edge