ExpressVPN erbjuder inte dedikerade, eller statiska, IP-adresser. Detta beror på att ExpressVPN:s
IP-adresser roterar regelbundet.

När du ansluter till en ExpressVPN-server får du den bästa tillgängliga IP-adressen. Det kan vara
en IP-adress som du har anslutit till tidigare, eller så kan du få en helt ny. ExpressVPN roterar
IP-adresserna som används av alla kunder för att höja användarnas anonymitet och skydda
din integritet.

ExpressVPN har totalt tusentals servrar på olika platser runt om i världen. Varje plats kan ha hundratals servrar och varje server innehåller tusentals IP-adresser. ExpressVPN anger inte det specifika antalet tillgängliga IP-adresser då siffran kan förändras beroende på efterfrågan och
andra faktorer.

Skaffa ExpressVPN