Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp Chrome-nettleserutvidelsen for ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring). Chrome-nettleserutvidelsen for ExpressVPN Keys er tilgjengelig for nedlasting på Chrome Web Store. Den er fullt kompatibel med Chrome så vel som Opera, Edge, Vivaldi og Brave.

For å bruke utvidelsen må du ha ExpressVPN-appen installert på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet samt en ExpressVPN-konto.

Hopp til …

Sett opp Chrome-nettleserutvidelsen for ExpressVPN Keys
Sett opp ExpressVPN Keys på en annen enhet
Slik bruker du ExpressVPN Keys
Rapportere en feil

Sett opp en Chrome-nettleserutvidelsen for ExpressVPN Keys

1. Last ned nettleserutvidelsen for ExpressVPN Keys

1. På Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave, besøk nedlastingssiden for ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen.
    (Hvis du bruker Microsoft Edge, kan du se Legg til utvidelser fra andre butikker øverst. Trykk på den, og trykk deretter på Tillat.)
  2. Klikk Legg til i [nettleser] > Legg til utvidelse.

2. Sett opp nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys

1. Klikk på ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen.
  2. Du kan bli bedt om å installere og aktivere den nyeste versjonen av ExpressVPN på Windows-, Mac- eller Linux-enheten din. Følg instruksjonene.

Hvis du ikke har opprettet en ExpressVPN Keys-konto, følg instruksjonene i neste avsnitt.

3. Opprett en ExpressVPN Keys-konto

1. Opprett et hovedpassord. Lær hvordan du lager et sterkt passord.
  2. Lagre gjenopprettingskoden på et trygt sted. Du trenger den for å få tilgang til passordlagringen din hvis du mister hovedpassordet.
  3. Hvis du blir bedt om det, skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden som ble sendt til e-posten din. Når du logger på apper eller nettsteder, vil passordlagringen be deg om å lagre påloggingsdetaljene dine.