Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN Aircove eller Aircove Go. Oppsettet for begge Aircove-ruterne er likt.

Hopp til …

1. Slå på Aircove-ruteren
2. Koble enheten til ruteren
3. Fullfør oppsettet

1. Slå på Aircove-ruteren

Sett sammen den todelte strømadapteren. Koble den til Aircove og koble den til en stikkontakt. Deretter bruker du Ethernet-kabelen som følger med for å koble Aircoves internett-port til modemet eller den eksisterende ruterens LAN-port.

koble expressvpn-ruteren til lan-porten

connect expressvpn aircove go to lan port

Når den er slått på, starter Aircove automatisk opp på rundt ett minutt.

Andre måter å koble Aircove på

Har du ikke en LAN-port for internettilgang? Vil du bruke Aircove med en annen ruter? Her er andre måter å koble til eller bruke Aircove på:

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for øyeblikkelig assistanse.

Tilbake til toppen

2. Koble enheten til Aircove

Koble enheten til Aircove via Wi-Fi eller Ethernet-kabel.

Android- og iOS-smarttelefoner

Bruk smarttelefonen til å skanne QR-koden på bunnen av Aircove for å koble smarttelefonen til Wi-Fi-nettverket automatisk.

Denne QR-koden vil bare fungere hvis du setter opp Aircove for første gang eller du har tilbakestilt Aircove til fabrikkinnstillingene, det vil si at du ikke har endret noen Aircove-innstillinger som standard Wi-Fi-navn og passord.

aircove merkelapp med qr-kode

back label on aircove go

Alternativt kan du koble til manuelt ved å søke etter Aircove Wi-Fi-nettverket på smarttelefonen. Nettverksnavnet vises som «Aircove-XXX», med «XXX» unikt for hver ruter. Du kan sjekke klistremerket på undersiden av Aircove-ruteren for å finne fullt navn og passord.

Når det er valgt, blir du bedt om å legge inn nettverkspassordet.

Stasjonære og bærbare datamaskiner

For Wi-Fi vil nettverksnavnet vises som «Aircove-XXX». Du kan sjekke klistremerket på undersiden av Aircove-ruteren for å finne fullt navn og passord. Det kan ta litt tid før det vises i listen over nettverk.

Når det er valgt, blir du bedt om å legge inn nettverkspassordet. Dette er plassert på bunnen av Aircove.

Aircove klistremerke wi-fi

wifi name and password on aircove back label