Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Viktig: Det finnes ingen dedikert ExpressVPN-nettleserutvidelse for Microsoft Edge. Ikke last ned noen nettleserutvidelser fra Microsoft Edge-butikken som hevder å være fra ExpressVPN. Brukere skal besøke Chrome Web Store i Microsoft Edge og installere ExpressVPN-utvidelsen for Chrome.

ExpressVPNs nettleserutvidelse lar deg spoofe HTML5-geolokasjonen din og forsikrer at du alltid bruker den krypterte HTTPS-versjonen av nettsteder, når den er tilgjengelig. Den lar deg også fjernkontrollere ExpressVPN-appen fra nettleserne Chrome, Firefox, Edge, Brave og Vivaldi.

For å bruke ExpressVPNs nettleserutvidelse, må du laste ned og aktivere minst én av disse ExpressVPN-appene:

Hopp til …

Hvordan hente ExpressVPNs nettleserutvidelse
Funksjoner i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Hvordan ExpressVPNs nettleserutvidelse oppfører seg
Bytte språk i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Bruke mørk modus i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Feilmeldinger i ExpressVPNs nettleserutvidelse
Hvordan avinstallere ExpressVPNs nettleserutvidelse

Hvordan hente ExpressVPNs nettleserutvidelse

Windows og Mac

Gå til ExpressVPNs oppsettside. Hvis du blir bedt om det, oppgi innloggingsdetaljene dine for ExpressVPN og klikk på Logg inn.

Enter your account credentials, then click "Sign In."

Oppgi verifiseringskoden som er sendt deg per e-post.

På venstre side, velg Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge. Hvis du bruker Brave eller Vivaldi, velg Google Chrome.

Klikk på Hent utvidelse.

Under "ExpressVPN for Chrome," click "Get Extension."

Linux

For å laste ned utvidelsen, kjør en av de følgende kommandoene:expressvpn install-firefox-extension

expressvpn install-chrome-extensionw

Run Linux command to install the ExpressVPNs nettleserutvidelse.

For brukere som har installer nettleseren sin fra Ubuntu Software Center

Hvis du installerte nettleseren din fra Ubuntu Software Center, kan du oppleve at ExpressVPNs nettleserutvidelse ikke kan kommunisere med ExpressVPNs Linux app. For å løse dette problemet:

1. Ta en sikkerhetskopi av nettleserens innstillinger og bokmerker
  2. Gå til Ubuntu Software Center og avinstaller nettleseren din
  3. Åpne terminalen
  4. Skriv inn $ sudo apt update
  5. Avhengig av nettleseren din, skriv inn $ sudo apt install chromium-browser eller $ sudo apt install firefox
  6. Åpne nettleseren din ved å skrive inn $ chromium-browser eller $ firefox
  7. Hent ExpressVPNs nettleserutvidelse ved å skrive innexpressvpn install-firefox-extension eller expressvpn install-chrome-extension

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Funksjoner i ExpressVPNs nettleserutvidelse

Koble til og koble fra VPN-et

Dette påvirker internettrafikken til alle appene dine, ikke bare hva som går gjennom nettleseren din.

Bytte VPN-serverlokasjon

For å velge en annen VPN-lokasjon, klikk på More icon..

Click the Location Picker.

For å koble til den beste lokasjonen anbefalt for deg, klikk på smartlokasjon.

Click Smart Location.

Velg fra ANBEFALTE lokasjoner i utvidelsen.
Pick from "Recommended" locations within the extension.

Klikk på ALLE LOKASJONER for å se listen over tilgjengelige VPN-lokasjoner. Du kan også søke etter en spesifikk lokasjon, se igjennom dine nylig tilkoblede lokasjoner, og se alle lokasjonene som du har merket som favoritter i ExpressVPN-appen.

Click "All" Locations to see the list of all available VPN locations.

VPN-tilkoblingsstatus

Se VPN-statusen din med et øyekast i nettleserens verktøylinje: oransje under tilkobling, grønn når tilkoblet og rød for feil.

See your VPN status at a glance in the browser toolbar: orange while connecting, green when connected, and red for errors.

Koble til ved nettleserens oppstart

Koble automatisk til den seneste VPN-serverlokasjonen du brukte når nettleseren din starter opp. For å slå på denne funksjonen, klikk på ExpressVPN logo.i verktøylinjen, klikk på Menu icon., klikk innstillinger, og sett koble til ved oppstart av nettleser til på.

To automatically connect to your last used VPN server location on browser launch, toggle "Connect on browser launch" on.

Bruk ekstra personvern- og sikkerhetsfunksjoner

For å bruke disse funksjonene, klikk på ExpressVPN-ikonet i verktøylinjen, klikk på Menu icon. og klikk på personvern og sikkerhet.

You can apply additional privacy and security features in "Privacy & Security."

Spoof lokasjonen din (valgfritt)

Dette forhindrer HTML5-geolokasjon i å avsløre din fysiske plassering når du er tilkoblet ExpressVPN.

Blokker WebRTC (valgfritt)

Dette vil skjule IP-adressen din fra WebRTC-lekkasjer og forsikre at Chrome og Firefox vil bruke den samme nettverksruten for media som for normal nettrafikk.