ExpressVPN zal vanaf 30 augustus 2021 geen app ondersteuning meer bieden voor Mac OS X 10.10 of lager. Na deze datum kunt u de ExpressVPN app niet meer gebruiken of installeren op OS 10.10 of lager.

Om de ExpressVPN app op Mac te blijven gebruiken:

1. Upgrade naar OS X 10.11 of hoger.
  2. Download en installeer de ExpressVPN app voor uw versie van macOS.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .