Als ExpressVPN niet beschikbaar is in de App Store van jouw land kun je het nog steeds downloaden door de locatie van je App Store te veranderen waar ExpressVPN beschikbaar is, zoals de Verenigde Staten.

Er zijn twee manieren om je App Store-locatie te veranderen. Je kunt de locatie van je bestaande Apple ID veranderen, of als je jouw Apple ID-abonnement niet wilt veranderen kun je een nieuw Apple ID aanmaken met een andere locatie.

Belangrijk: Normaal gesproken is een betaalwijze niet vereist wanneer je de locatie van je App Store wijzigt of een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaakt. Als je echter het gratis proefabonnement van ExpressVPN wilt gebruiken, moet je een betaalwijze ingeven die overeenkomt met de nieuwe locatie die je gebruikt.

Spring naar …

De locatie van je bestaande Apple ID veranderen
Een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken
Veelgestelde vragen

De locatie van je bestaande Apple ID veranderen

NB: Deze stappen zijn getest op iOS Versie 13.5.1.

Ga op je apparaat naar de App Store.

Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.

Tik bovenin het scherm op je profielpictogram of op je Apple ID.

Tik bovenin het scherm op uw profielpictogram of op uw Apple ID.

(Voer als dat gevraagd wordt je Apple ID-wachtwoord in en tik op Inloggen.)

Tik op Land/Regio.

Tik op Land/Regio.

Tik op Land of Regio veranderen en selecteer een locatie waar ExpressVPN beschikbaar is, bijv. Verenigde Staten. Als je gebruik wilt maken van het proefabonnement, selecteer de locatie waarvoor je een betalingswijze hebt.

Lees de Gebruiksvoorwaarden en tik dan op Akkoord. Tik nogmaals op Akkoord.

Voer de volgende gegevens in:

Betalingswijze

• Selecteer een betalingswijze.
  • Als je het proefabonnement niet wilt gebruiken, hoef je geen betalingswijze in te voeren. Selecteer in dit geval Geen. Als je Geen niet als optie ziet, volg dan de stappen voor oplossen van Apple of voer een betalingswijze in die geassocieerd is met de nieuwe locatie die je gebruikt.
  • Als je het gratis proefabonnement wilt gebruiken, moet je de betalingswijze invoeren die overeenkomt met de nieuwe locatie die je gebruikt.

Factuurnaam

• Voornaam: Voer je voornaam in.
  • Achternaam: Voer je achternaam in.

Factuuradres

• Straat: Voer een straatnaam in (bv. Fireweed Ln).
  • Stad: Voer een stad in (bv. Juneau).
  • Staat: Voer een staat in (bv. Alaska).
  • Zip: Voer een postcode in (bv. een code in Alaska zoals 99501).
  • Telefoon: Voer een telefoonnummer in.

Voer uw betalingswijze in.

Tik op Volgende en vervolgens op Klaar.

Je kunt ExpressVPN nu downloaden met je gewijzigde locatie.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID met een andere locatie aanmaken

Je kunt een nieuw Apple ID aanmaken op je iOS-apparaat of met iTunes op Windows of Mac.

Een nieuw Apple ID aanmaken met je iOS

NB: Deze stappen zijn getest op iOS Versie 14.1.

Ga op je apparaat naar de App store. Tik op het profielpictogram rechts bovenin.

Tik bovenin je scherm op je profielpictogram of Apple ID.

Tik op uw profielpictogram of uw Apple ID.

(Voer, als hiernaar gevraagd wordt, je Apple ID wachtwoord in en tik op Inloggen.)

Tik bovenaan op je Apple ID.

Op het scherm Kies je land of regio, scroll naar beneden en tik op een locatie waar ExpressVPN beschikbaar is (bijvoorbeeld de VS). Je kunt dit later veranderen.

Je wordt gevraagd om met je huidige Apple ID in te loggen. Tik op Een ander Apple ID gebruiken.

Scroll naar beneden en tik op Je Apple ID aanmaken.

Tik op "Uw Apple ID aanmaken."

Voer je naam in. Stel Land/Regio in als een land waar ExpressVPN beschikbaar is (bv. Verenigde Staten). Voer vervolgens je geboortedatum en een geldig e-mailadres in (een ander dan het e-mailadres dat verbonden is met je originele Apple ID-account) om een verificatiecode te ontvangen om het aanmeldingsproces te voltooien.

Voer je wachtwoorden in. Selecteer daarna je regio, voer een telefoonnummer in en selecteer SMS of Telefoongesprek voor verificatie.

Selecteer "SMS" of "Telefoongesprek" om uw account te verifiëren.

Voer de tekens in die je op de afbeelding ziet en klik op Doorgaan.

Houd je inbox in de gaten voor een verificatiecode van Apple. Voer de code in en tik op Volgende.

Voer de verificatiecode in die naar je telefoonnummer gestuurd is en tik op Volgende.

Je hebt nu succesvol een nieuw Apple ID aangemaakt.

Je kunt nu uitloggen met je huidige Apple ID en op je nieuwe inloggen. Ga op je apparaat naar de App Store. Tik op het profielpictogram rechtsboven. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.

Scroll weer naar boven en log in met je nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.

Tik op "Inloggen."

Je ziet een bericht met Dit Apple ID is nog niet in de iTunes Store gebruikt. Tik op Controleren.

Tap "Review."

Lees de Gebruikersvoorwaarden van Apple Mediadiensten en zet de schakelaar naast Voorwaarden accepteren op aan. Tik op Volgende.

Voer de volgende gegevens in:

Betalingswijze

• Als je geen gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, hoef je geen betalingswijze in te voeren, dus selecteer Geen. Als Geen er niet als optie bij staat, volg de stappen voor probleemoplossen van Apple of voer een geldige betalingswijze in geassocieerd met de nieuwe locatie die je gebruikt.
  • Als je gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, moet je een betalingswijze invoeren die gekoppeld is aan de nieuwe locatie die je gebruikt.

Factuurnaam

• Voornaam: Voer je voornaam in.
  • Achternaam: Voer je achternaam in.

Factuuradres

• Straat: Voer een straatnaam in (bijv. Fireweed Ln).
  • Stad: Voer een stad in (bv Juneau).
  • Staat: Voer een staat in (bv Alaska).
  • Zip: Voer een postcode in (bv een code in Alaska zoals 99501).
  • Telefoon: Voer een telefoonnummer in.

Tik op Volgende.

Voer uw betalingswijze in.

Je ziet een melding Apple ID voltooid. Je kunt nu ExpressVPN op je iOS-apparaat downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID aanmaken met iTunes op Windows of Mac

NB: Voor deze stappen heb je iTunes nodig op Windows 10, MacOS 10.13 of ouder.

Open de App Store op je computer.

Als je al met een bestaand Apple ID ingelogd bent, klik dan op Account > Uitloggen.

Om een nieuw Apple ID aan te maken, klik je op Account > Inloggen > Nieuw Apple ID aanmaken.

Klik op “Nieuw Apple ID aanmaken.”

Klik op Doorgaan.

Voer je e-mailadres en wachtwoord twee keer in. Stel Land/regio in als land waar ExpressVPN beschikbaar is en vink vervolgens het vakje aan naast Algemene Voorwaarden. Klik op Doorgaan.

Klik op “Doorgaan.”

Voer de gevraagde informatie in waaronder je veiligheidsvragen en -antwoorden. Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Voer de volgende gegevens in:

Betalingswijze

• Als je geen gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, hoef je geen betalingswijze in te voeren. Selecteer in dat geval Geen. Als Geen niet als optie verschijnt, volg dan de stappen voor probleemoplossen van Apple of voer een geldige betaalwijze in geassocieerd met de locatie die je gebruikt.)
  • Als je wel gebruik wilt maken van de gratis proefperiode, moet je je betalingswijze invoeren die overeenkomt met de locatie die je gebruikt.

Factuuradres

• Straat: Voer een stad in (bv. Fireweed Ln).
  • Stad: Voer een stad in (bv Juneau).
  • Staat: Voer een staat in (bv Alaska).
  • Postcode: Voer een postcode in (bv een code in Alaska zoals 99501).
  • Netnummer: Voer een netnummer in (bv 907).
  • Telefoonnummer: Voer een telefoonnummer uit de VS in.

Klik op Doorgaan.

Nadat u uw betalingswijze hebt ingevoerd, klik op "Doorgaan."

Je wordt gevraagd naar een verificatiecode die verstuurd is naar het e-mailadres dat je ingevoerd hebt. Voer de code in die naar je e-mailadres gestuurd is en klik vervolgens op Verifiëren.

Klik op “Verifiëren.”

Je zou een melding moeten zien met “Apple ID voltooid.” Klik op Doorgaan.

Je kunt nu uitloggen bij je huidige Apple ID en op je nieuwe inloggen. Ga op je apparaat naar de App Store. Tik op het profielpictogram in de hoek rechtsboven. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.

Scroll weer naar boven en log in met je nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.

Tik op "Inloggen."

Als je de melding hebt ontvangen dat je App Store naar de VS verplaatst zal worden, tik je op OK > Doorgaan.

Je kunt nu ExpressVPN op je iOS-apparaat downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Een nieuw Apple ID aanmaken op de officiële website van Apple

Bezoek de officiële website van Apple om een nieuw Apple ID aan te maken.

Voer de volgende gegevens in:

• Voornaam: Voer je voornaam in.
  • Achternaam: Voer je achternaam in.
  • Land/regio: Selecteer een land waar ExpressVPN beschikbaar is (bv. de Verenigde Staten).
  • Geboortedatum: Voer je geboortedatum in.
  • E-mailadres: Voer je e-mailadres in. Dit wordt je nieuwe Apple ID.
  • Wachtwoord: Voer je wachtwoord in.
  • Wachtwoord bevestigen: Voer je wachtwoord nogmaals in.
  • Telefoonnummer: Voer je telefoonnummer in. (Dit heb je nodig om later een verificatiecode te ontvangen.).
  • Verifieer met een: Selecteer SMS bericht of Telefoongesprek.

Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Voer de code in die naar je e-mailadres verstuurd is. Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Voer de code in die naar je telefoonnummer verstuurd is. Klik op Doorgaan.

Klik op "Doorgaan."

Je hebt nu een nieuw Apple ID aangemaakt. Je kunt nu uitloggen bij je huidige Apple ID en inloggen bij je nieuwe.

Ga op je apparaat naar de App Store. Klik op het profielpictogram rechts bovenin de hoek. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.

Scroll weer naar boven en log in met je nieuwe Apple ID. Tik op Inloggen.

Tik op "Inloggen."

Je ontvangt een melding dat je App Store naar het land verplaatst zal worden dat je geselecteerd hebt. Klik op OK > Doorgaan.

Je kunt nu ExpressVPN op je iOS-apparaat downloaden.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.

Terug naar boven

Veelgestelde vragen

Kan ik na het downloaden van ExpressVPN weer terugschakelen naar mijn originele Apple ID account?

Ja. Als je ExpressVPN eenmaal op je apparaat hebt staan, functioneert de app los van het land waaraan je Apple ID is gerelateerd.

Hoe houd ik ExpressVPN actueel?

Om een iOS-app te updaten moet je het Apple ID gebruiken waarmee je de app hebt gedownload.

Als je na het downloaden van de ExpressVPN-app bent teruggegaan naar je originele Apple ID moet je inloggen met je nieuwe Apple ID als je ExpressVPN wilt updaten.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN.