Tämä opas kertoo, kuinka asennat ExpressVPN:n Netgear-reitittimiin.

Seuraavat Netgear-reititinmallit tukevat ExpressVPN:ää:

• Netgear R6300v2
  • Netgear R6400v2
  • Netgear R6700v3
  • Netgear Nighthawk R7000
  • Netgear Nighthawk R7000P
Tärkeää: Kolmannen osapuolen laiteohjelmistojen, kuten ExpressVPN, asentaminen saattaa mitätöidä reitittimesi takuun. Ota selvää takuukäytännöistä reitittimesi valmistajalta.

Jos olet hankkinut esiasennetun reitittimen Flashroutersilta, etene suoraan käyttöönoton suorittamiseen.

Siirry osioon…

1. ExpressVPN-laiteohjelmiston lataaminen
2. Netgear-reitittimen yhdistäminen internetiin
3. ExpressVPN-laiteohjelmiston asentaminen
4. Yhteyden muodostaminen reitittimeen, jossa on ExpressVPN
5. Käyttöönoton suorittaminen reitittimellä

1. ExpressVPN-laiteohjelmiston lataaminen

Lataa laiteohjelmisto ExpressVPN:n verkkosivuilta. Valitse pudotusvalikosta Netgear-reitittimesi malli.

Valitse Lataa laiteohjelmisto.

Valitse "Lataa laiteohjelmisto".

Pidä tämä selainikkuna avoinna. Tarvitset aktivointikoodia myöhemmin käyttöönoton aikana.

Pidä tämä selainikkuna avoinna. Tarvitset aktivointikoodia myöhemmin käyttöönoton aikana.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

2. Netgear-reitittimen yhdistäminen internetiin

Tärkeää: Jos olet tällä hetkellä yhdistettynä toiseen reitittimeen, suosittelemme Netgear-reitittimen lisäämistä toissijaiseksi reitittimeksi nykyiseen verkkoosi. Jos haluat korvata käytössä olevan reitittimesi Netgear-reitittimellä, suosittelemme asentamaan Netgear-reitittimen toissijaiseksi reitittimeksi ennen ensisijaisen reitittimen käytöstä poistamista.

Ennen kuin etenet, suorita seuraavat toimet:

• Laita Netgear-reitittimesi päälle.
  • Yhdistä Netgear-reitittimesi internetiin (joko modeemin tai toisen reitittimen avulla).
  • Yhdistä laitteesi Netgear-reitittimeen (joko Wi-Fi:n tai kaapelin välityksellä).

Jos asennat ExpressVPN-laiteohjelmiston jo käytössä olevaan reitittimeen, jonka verkkoasetukset on jo määritetty, jatka ExpressVPN-laiteohjelmiston asennukseen.

Jos asennat ExpressVPN-laiteohjelmiston uuteen reitittimeen, jonka verkkoasetuksia ei ole vielä määritetty, toimi näin:

1. Syötä verkkoselaimesi osoitekenttään 192.168.1.1, 192.168.0.1 tai routerlogin.net.
  2. Määritä verkkoasetukset seuraamalla ruudulla näkyviä ohjeita.
  3. Jatka asentamaan ExpressVPN-laiteohjelmisto.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

3. ExpressVPN-laiteohjelmiston asentaminen

Tärkeää: ExpressVPN-laiteohjelmiston asentaminen nollaa Netgear-reitittimesi nykyiset asetukset, kuten Wi-Fi:n SSID:n ja salasanan. Tarvittaessa voit palauttaa Netgear-reitittimesi oletusasetukset.

Syötä verkkoselaimesi osoitekenttään 192.168.1.1, 192.168.0.1 tai routerlogin.net. (Jos olet tehnyt muutoksia oletusyhdyskäytävän asetuksiin aikaisemmin, löydät osoitteen myös laitteesi asetuksista.)

Syötä pyydettäessä Netgear-reitittimesi käyttäjätunnus ja salasana. Ne ovat oletuksena admin ja password. Paina Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Netgearin ohjauspaneeliin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Huomaa: Jos et voi kirjautua sisään tunnuksella admin ja salasanalla password, kokeile kirjautua sisään Netgear-reitittimesi pohjasta löytyvillä oletustunnuksilla. Jos olet muuttanut oletustunnuksia etkä muista niitä, sinun täytyy palauttaa reitittimesi tehdasasetukset, jotta voit kirjautua oletustunnuksilla sisään.

Valitse LISÄASETUKSET-osio reitittimen ohjauspaneelissa.

Valitse sivupalkista Hallinnointi > Reitittimen päivitys.

Click “Router Update.”

Valitse Selaa ja etsi ExpressVPN-laiteohjelmiston .chk-tiedosto, jonka latasit aiemmin.

Click “Browse” to upload the ExpressVPN firmware.

Valitse Lataa. Jos sinua pyydetään katkaisemaan verkkoyhteytesi, valitse OK.

Reitittimesi tulisi käynnistyä uudelleen automaattisesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

4. Yhteyden muodostaminen reitittimeen, jossa on ExpressVPN

Yhdistä laitteesi uuteen VPN-reitittimeen Wi-Fi:n tai kaapelin välityksellä.

Jos käytät Wi-Fi:ä, verkon nimenä näkyy Netgear-reitittimesi Wi-Fi-nimi. (Jos et ole aiemmin muuttanut Netgear-reitittimesi Wi-Fi-verkon nimeä, se on Wi-Fi-verkon oletusnimi, jonka löydät Netgear-reitittimesi pohjasta.) Voi viedä jonkin aikaa, jotta verkko näkyy yhteyslistassa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

5. Käyttöönoton suorittaminen reitittimellä

Kun laitteesi on yhdistänyt verkkoon, sinut ohjataan ExpressVPN:n reititinvalikkoon. Jos et näe sitä, siirry osoitteeseen expressvpnrouter.com. Valitse Aloita ja seuraa ohjeita.

Kun asennus on valmis, ota muistiin Wi-Fi:n nimi ja salasana sekä reitittimen salasana.

ExpressVPN on nyt asennettu reitittimeesi.

Huomaa: Kun olet asettanut reitittimen pääkäyttäjälle salasanan, reititin asentaa automaattisesti kaikki saatavilla olevat päivitykset.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun